Menu

ZY PHYTO East Coast: Mudahnya Miliki Produk Jenama Sendiri!

3 Comments


Ada tak di sini yang teringin memiliki produk kosmetik jenama sendiri yang berkualiti tinggi? Semua pernah dengar tentang OEM? Haa ni Ann nak bagitau berita baik untuk semua, terutamanya bagi orang-orang di Kelantan. Anda kini boleh memiliki produk jenama sendiri dengan kilang ZY PHYTO cawangan pantai timur!

Bagi yang tak tau, penubuhan ZY PHYTO East Coast ni sebenarnya adalah untuk membantu syarikat perusahaan kecil atau usahawan-usahawan dengan modal serendah RM5000.

Orang-orang pantai timur, terutamanya Kelantan kan memang famous dengan kepakaran berniaga. Jadi, ZY PHYTO East Coast berhajat untuk membantu golongan seperti ini dengan menggalakkan mereka membuat produk keluaran sendiri.

Bagi semua, jangan risau. Produk keluaran ZY PHYTO yang bertaraf GMP dan 100% bumiputera ini sebenarnya sangat terkenal di kalangan pengasas produk kerana:

  1. Menghasilkan produk berkualiti dan bermutu tinggi
  2. Memberi support untuk anda sehinggalah produk anda meletops di pasaran
  3. Ramai product owner yang sudah menjadi jutawan
  4. Yang penting, formulasi produk yang mereka keluarkan hanya khusus untuk anda. Jadi tak perlulah risau. Dengan pengalaman lebih 10 tahun, ZY PHYTO bukanlah mengeluarkan produk timbang ikat tepi seperti kebanyakan kilang barangan kecantikan yang lain.

Senang cerita, kalau anda deal je dengan ZY PHYTO, mereka akan membantu anda dari A-Z dari segi konsultasi, pengurusan KKM, dan yang penting tiada cas tersembunyi dan melampau. Yelah kan, dengan hanya bermodalkan RM5K, korang dah boleh start dah menghasilkan produk sendiri.

Antara produk yang dihasilkan ZY PHYTO..

Produk utama yang boleh dihasilkan di kilang ZY PHYTO East Coast adalah produk berbentuk jus, liquid dan jelly liquid dengan pilihan pembungkusan menggunakan botol, liquid sachet atau powder sachet. Contoh penghasilan boleh didapati dalam bentuk produk whitening, minda, sendi, slimming, dalaman wanita, dan gout.

Dengan MOQ (minimum order quantity) serendah 250 sahaja, antara produk-produk lain yang ditawarkan bagi memulakan bisnes anda:

  • Penjagaan muka dan rambut
  • Kosmetik
  • Toilettries
  • Aromaterapi

Dan banyak lagi! Kalau nak tau info lanjut, anda boleh check di FB PAGE ZY PHYTO East Coast.

Sabun daki no 1 keluaran ZY PHYTO..

Atau anda juga boleh menghubungi nombor:

Rozaidi Abdullah: 019-4741898

ATAU Email: zyeastcoast@gmail.com bagi mendapatkan keterangan lengkap dan informasi. Kalau nak menjengah kilang, boleh terus ke alamat Lot 1322, Seksyen 1, Jalan Masjid Lama Pasir Mas, 17000 Pasir Mas, Kelantan. Kotlah kan jalan-jalan tiba-tiba terlalu sebelah kilang ni terus rasa macam “ehh bestnya kalau ada produk sendiri” . Haa korang Tak perlu nak buat temu janji pun. Hanya walk in sahaja ke alamat yang tertera.

Produk berbentuk tablet keluaran ZY PHYTO East Coast..

Ann seronok sangat nak share pasal ni sebenarnya. Yelah kan, share info berguna macamni. Nanti kalau korang dah ada produk sendiri, boleh lah share pengalaman dengan Ann ya. Mesti seronok kan? Hehe ok lah, Selamat Maju Jaya guys! See you guys in the next entry! ❤️

3 thoughts on “ZY PHYTO East Coast: Mudahnya Miliki Produk Jenama Sendiri!”

  1. Cik Nor says:

    mudahnya nak ada produk sendiri zaman sekarang ni.

  2. mas saari says:

    Mudah dan menarik, modal pun tak besar!
    mas saari recently posted…Virus HFMD makin menular!My Profile

  3. Dura Norell says:

    menarik! Macam2 bentuk produk ada

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

%d bloggers like this: