Menu

Tag: filem seram turki

Siccin 2: Filem Seram Turki

205 Comments

Lepas dah terjebak tgk Siccin (baca sini), terus sambung marathon tgk Siccin 2 pulak. Padahal tengok siang je dekat opis. Boleh pulak ada part yang terkejut siap terkebelakang lah badan sekali dengan kerusi. Tengok dalam fon, fon sandar dekat laptop yang tengah write up thesis. Cerdik bukan? 😂 Sinopsis Siccin 2 (2015): Berdasarkan kisah benar […]

Siccin: Movie seram dari Turki

23 Comments

Hm, semua salah @mycreepyposta sbb post kat telegram pasal cerita Siccin ni. Sebagai salah seorang Jipezkripez (follower @mycreepyposta / Jeffrey Zain), makanya bermulalah episod “menggoogle” apa itu Siccin, dan yang best part sekali bila wujudnya muka surat di “tiub awak” 😂 Siccin (2014). Berdasarkan kisah benar pasal sorang minah ni yang in love dengan sepupu […]