Month: May 2017

Durian #Kendurian 2017 Part 1

Misi mencari durian buffet #makansampaimuntah buat masa sekarang masih belum terlaksana 😌😌 takpelah, belum rezeki kot nak repeat kejadian makan durian sampai setahun takmau durian dah hahaha 😂😂 So, takde buffet pun, kalau dah hantu durian tu hantu jugak la kan. Setakat ni, baru 4 kali dah makan durian,dalam masa 6 harihahahaha 😳😳  So, First, durian …

May Lady Bug ❤

180519XX – 18052017 | Thank you for all the birthday wishes, the presents, the celebrations, the time spent, and the du’a from all of you. Semoga doa yang baik² itu keatas kalian juga. I tried my best replying to all & sangat menghargai ingatan from you guys. Pada yang sanggup bersengkang mata tunggu 12am utk wish …