Menu

Durian #Kendurian 2017 Part 1

13 Comments
Misi mencari durian buffet #makansampaimuntah buat masa sekarang masih belum terlaksana 😌😌 takpelah, belum rezeki kot nak repeat kejadian makan durian sampai setahun takmau durian dah hahaha 😂😂 So, takde buffet pun, kalau dah hantu durian tu hantu jugak la kan. Setakat ni, baru 4 kali dah makan durian,dalam masa 6 harihahahaha 😳😳 
So, First, durian Hulu Langat, Batu 10. Nyum² sekilo RM18. 2 biji RM 63. Buah2 diaaa tempting habiss asal lalu je kat tepi jalan tu time tu pulakk lori baru sampai, syahduu nyaa rasa bila tak singgah wuuuu. Dia katanya durian pulau ke ape tah, the taste is so nice ( Maaf, takde gambar). Kat situ memang manjang 365 hari setahun ada durian non-stop, yg membezakan cuma harga (& mungkin rasa). Sesiapa yang rasa2 mengidam tu, boleh la try. depan sekolah Sri Murni, Batu 10 Hulu Langat.
Pastu, sebab dapat 3 ulas je (alasan), jadilah kali ke 2-4 membaham, Semua durian Sri Rampai. So yang kali ke 2, sekilo RM 25, tapi lupa dah durian apa. Tengok la sendiri, isi mak aihh kuning nyaa merecikk lol💦

Next tu, Udang Merah. Sekilo RM 35. Beli sejibik jela. Sedappp. Memang puas hati . Isi dia taklah kuning sangat, tapi taste dia memang terangkat. Member kata, ni kalau bayar mahal pun sanggup. Kena RM45 sejibik hehe "mengidam" tak habis, sanggupkan ajelah 😂😂Pastu masuk kali ke 4. Hahaha hantu durian ni masih hunting n xpuas2 jawabnya. 2 bijik RM50, Udang merah. Bantai 4 bijik berdua. Jalan~ 

Banyak kan makan? Hehe so kalau still ada lagi yg taktau petua taknak panas badan lepas hentam durian tak ingat dunia, tak payah beli air badak bagai, cuma tuang je air kat kulit belah dalam tu dan minum. InsyaAllah, tido malam tu lena je sbb dah dapat apa yg dihajati, badan pun tak panas lol. Lekluu baru part 1. Misi hunting akan diteruskan lagi #makansampaimuntah. Until next entry kbye 🙋

13 thoughts on “Durian #Kendurian 2017 Part 1”

  1. 641180 965839I came to the exact conclusion as properly some time ago. Excellent write-up and I is going to be confident to appear back later for more news. 890387

  2. 305434 907647I discovered your blog post internet internet site on the search engines and appearance several of your early posts. Always sustain the top notch operate. I additional the Feed to my MSN News Reader. Seeking forward to reading a lot far more on your part down the line! 831698

  3. 48703 537164U never get what u expect u only get what u inspect 779846

  4. 541146 612087I came across this excellent from you out of sheer luck and never believe lucky enough to say also credit you for any job nicely done. 717965

  5. 956730 76791Some truly good and utilitarian details on this internet web site , likewise I think the design and style holds amazing attributes. 116172

  6. 508683 340875This will likely be a fantastic web web site, will you be involved in performing an interview regarding how you developed it? If so e-mail me! 707800

  7. ini says:

    582082 598541An fascinating discussion may possibly be worth comment. I feel you need to write on this subject, it might definitely be a taboo topic but typically folks are not enough to dicuss on such topics. To a higher. Cheers 449488

  8. Go Here says:

    47762 815027Im not sure why but this weblog is loading incredibly slow for me. Is anyone else having this problem or is it a problem on my finish? Ill check back later and see if the problem nonetheless exists. 406105

  9. 550790 201719Nice weblog here! following reading, i decide to buy a sleeping bag ASAP 81437

  10. 470 739297Thank you for every other informative web site. Exactly where else could I get that type of information written in such a perfect indicates? Ive a mission that Im just now operating on, and Ive been at the look out for such information. 833296

  11. 603213 475914Making use of writers exercises such as chunking. They use numerous websites that contain several creative writing exercises. Writers read an exercise, and do it. 636807

  12. 111225 713046Totally composed content material , Actually enjoyed examining . 621915

  13. website here says:

    231582 49642Woh I like your weblog posts, saved to fav! . 549885

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

%d bloggers like this: