PG MALL DENGAN JUALAN EMAS 916!

APA ITU PG MALL ?

PG Mall

Buat yang belum pernah dengar tentang PG Mall, PG Mall adalah online platform nombor satu di Malaysia. PG Mall adalah satu-satunya e-commerce dari Malaysia. PG Mall juga dinobatkan antara 3 e-commerce teratas di iPrice.
Yang terbaiknya, ia juga menerima pembayaran dari semua rangkaian e-wallet & transaksi online.

PG MALL 916 GOLD CULTURAL DAY !

PG Mall

916 Gold Cultural Day atau Hari Kebudayaan Emas telah dianjurkan oleh Persatuan Emas Malaysia pada 16 September setiap tahun. Tujuan Hari Kebudayaan Emas ini diadakan adalah untuk memberi kesedaran pada rakyat tentang emas yang menjadi simbol ‘ikatan’ dalam budaya rakyat Malaysia.

Hari Kebudayaan Emas ini sangat membantu dalam merangsang ekonomi negara tau. Kenapa 916? 916 ini mewakili 22 karat emas.

Promosi emas juga berlangsung di PGMall dari 15-17 September 2020. jualan hanya lah RM24X/g sahaja. Peniaga atau pemborong digalakkan join sekali untuk membuat pembelian serta jualan. Untuk maklumat lanjut, boleh layari https://pgmall.my/Jewellery-1

PROMOSI EKSTRA 0916 INI!

Pada September ini, bersempena dengan Hari Kebudayaan Emas PG Mall menawarkan promosi istimewa dengan memberikan lebih banyak kupon tau!

Dalam masa yang sama, boleh dapat sehingga 3.5% cashback tau! Jom jom kita sebarkan kasih sayang dengan menyebarkan kupon di atas ini pada lebih ramai orang!

TAWARAN ISTIMEWA DENGAN TOUCH N GO !

Bagi pengguna baharu, Touch n Go menawarkan RM3 cashback bagi pembelian dengan nilai minima RM15, bermula dari 1 September hingga 30 September 2020.

BOOST PUN ADA JUGA !

Ya, Boost juga menawarkan RM3 cashback bagi setiap pembelian minima RM15. Sah dari 5 September hingga 4 Oktober 2020.

MINGGU BARANG KEPERLUAN KESIHATAN & KECANTIKAN

Bermula dari 15 September hingga 30 September 2020, PGMall menawarkan diskaun sehingga RM25, dan penghantaran percuma (max RM4), dengan pembelian minima RM100.
CODE: LOVEPGHB25

Selain itu, PGMall juga menawarkan diskaun sehingga RM30 serta penghantaran percuma (max RM4) dengan belian minima RM150.
CODE: LOVEPGHB30

Untuk maklumat lanjut, sila layari
https://pgmall.my/heatlhbeauty-essentials-week.

Banyak sangat Tawaran Istimewa bulan ni tau. Jadi apa lagi, jom ramai-ramai kita shopping di PGMall!

Website: https://pgmall.my/?Source=Blogger&BloggerID=540
Facebook: www.facebook.com/PGMallMalaysia
Instagram: www.instagram.com/pgmall.my/

Hashtags: #PGMall #onlineshopping #shopping #MalaysiaNo1ecommerceplatform #ecommerceplatform #Shopnow #Shoponline #ByMalaysiansToMalaysians #Touchngo #boost #health&beautyessentialsweek #916sale #Goldculturalday #MGA #MalaysiaGoldAssociation

Baca: Apotec – Bawa Pulang Kebaikannya Buat Yang Tersayang di Kampung

Comments

  1. Pingback: MINYAK KELAPA DARA. APA KEBAIKANNYA? - Ann Noura

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge