Menu

Review: Kedai Mee Cina Salam Noodles (Halal Cinese Food)

15 Comments
Nak cerita, disebabkan semalam birthday mak, so kita ni dah tergedik² nak balik rumah, padahal Isnin baru je balik campus lol. Pagi² pukul 7 dah call mak. Yeayy jadilah orang pertama yang wish hahaha dapat tahu pula, abang ambil cuti sebab birthday mak. Nak bawak mak gi jalan katanya. Lagilah termenggeletis hati ni membuak² nak balik. Mana boleh abamg je happy-happy dengan mak. Kita pun nak jugak. Dan dijadikan cerita, abang datang ambil kat campus, maka terjadilah jenayah melarikan diri dari lab (macam tak biasa lols). 
Bukan apa, Ann cuma taknak lah "nakal² sangat, pasai lagi 2 minggu nak ambil cuti seminggu pulak. Almaklum, nak grad gunung² giseben 👉👈 hehehe 
Ok ok so berbalik pada topik utama. Salam Noodles. Seindah namanya, begitulah rasanya

hahaha hakak memang bagi rating 12/10 , ha extra 2 points tauuu utk makanan kat sini, especially sate xin jiang dia. Selalu order beef (now:RM2.50/stick) and chicken (now: RM2.20/stick). Harga dia dah naik, tapi Ann setia je makan lagi kat sini, apatah lagi bila abang yg belanja kan. Rugi lah tolak rezeki. 
Salam Noodles ada beberapa cawangan, antaranya di Wangsa Walk Mall, Cyberjaya dan yang terkini, cawangan di Bangi nampak gayanya dah tutup (abang pergi haritu tulis di kedai "to let" 😭)
Bolehla cuci cuci mata tengok menu di Salam Noodles

Antara yang bestnya kat sini, sebab air dia free flow (air berkarbonat, kordial & teh kurusss elok utk buang panas badan & diabetes hehe).

Ni antara febeghet Ann, Xin Jiang Chicken stick. Fuhh rasa melelehh. Saiz dia pun besar (tapi tengok pada cawangan juga). Memang merecik habissss

Jadi, kepada peminat² chinese food yang halal, boleh singgah di Salam Noodle dan rasalah sendiri hehe kot² nak survey² apa menu yang best, pegi lah website: www.salamnoodles.com atau facebook: www.facebook.com/salam.noodles. Until next entry guys! ❤

15 thoughts on “Review: Kedai Mee Cina Salam Noodles (Halal Cinese Food)”

  1. 11902 684225I believe so. I believe your post will give those people a excellent reminding. And they will express thanks to you later 587463

  2. tutorialcup says:

    24820 375098You want to join in a contest first of the finest blogs on the web. I most certainly will suggest this website! 54868

  3. tutorialcup says:

    333138 606655There some fascinating points in time in this post but I dont know if I see these center to heart. There could be some validity but Ill take hold opinion until I explore it further. Excellent write-up , thanks and then we want a great deal much more! Put into FeedBurner too 218165

  4. 734128 401158Some genuinely good and utilitarian information on this web site, as nicely I believe the style has got excellent capabilities. 636916

  5. 92428 995827Thank you, Ive just been searching for info about this topic for a while and yours could be the greatest Ive discovered till now. But, what in regards to the conclusion? Are you sure concerning the supply? 102970

  6. Timotic says:

    36094 873278Hi! Fantastic post! Please do tell us when I will see a follow up! 560340

  7. 672892 868460Howdy! I just wish to give a huge thumbs up for the great information you may have here on this post. I will probably be coming back to your weblog for much more soon. 178444

  8. 193092 510354I like this blog so a lot, saved to bookmarks . 357198

  9. 640114 324773Numerous thanks for this specific information I was basically browsing all Search engines to discover it! 539655

  10. 822560 552787I dont normally check out these kinds of web sites (Im a pretty shy person) – but even though I was a bit shocked as I was reading, I was surely a bit excited as nicely. Thanks for giving me a big smile for the day 57758

  11. kids porn says:

    290729 593995There is noticeably a great deal to realize about this. I suppose you created certain nice points in capabilities also. 323226

  12. 14387 435601appreciate the effort you put into acquiring us this info. Was searching on google and identified your post randomly. 705304

  13. 443888 972689Thanks for all your efforts which you have put in this. quite fascinating info. 561443

  14. 12752 356082They call it the self-censor, simply because youre too self-conscious of your writing, too judgmental. 97300

  15. 204009 899804Very informative and great complex body part of articles , now thats user pleasant (:. 373871

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

%d bloggers like this: