Menu

Cantik Dengan Maydan: Dan Dan Menjadi!

11 Comments
Assalamualaikum Handsome Kings & Beautiful Queens! Hope all my lovely readers sihat-sihat harini. Yang makan banyak tu, mohon pegi timbang okay. Hahaha saje spoil mood orang sbb dengki Ann balik dari Johor, timbang berat naik 2kgs. Takpelah, yang penting hati senang kan. Tapi berat sangat pun susah hati jugak apaa hahaha #bertabahlah 
So entry Ann harini as stated above, Ann nak review tentang product yg baru je dilancarkan pada 29 Ogos 2017, iaitu product dari MAYDAN .  Ann menghadiri masa sidang media untuk pelancaran #maydankl ni and guess what, nama product ni berakarkan nama anak-anak of founder Maydan ni (Tuan Hj Hamdan) which are Maya  Hamdan dan Dana Hamdan. So sweet kan I wish got someone jugak lah one day buat satu product yg bersempena my name lol 

Duta Maydan ni tak lain tak bukan adalah Nur Fazura (tablet nutrisi Q-tab), Fatta Amin (Shampoo & Pelembap Rambut Strawberry Smoothies) & juga Elfira Loy (Lock It Hydrating Serum). Kesemua duta-duta bagi produk Maydan menyedari kepentingan penggunaan bahan semulajadi yang bebas dari bahan kimia yang berbahaya.

Jadi kenapa sebenarnya Ann berminat untuk pakai produk dari Maydan nie & buat review di sini? Mudah je, sebabnya produk keluaran Maydan ni bukanlah macam produk-produk timbang kilo yang bersepah dekat pasaran sekarang, tapi mereka ada unit R&D mereka yang tersendiri. dan yang paling penting, produk Maydan ni tak guna bahan-bahan kimia yang merbahaya seperti merkuri etc etc tu. So tak payah lah nak risau, agak-agak 10 tahun dari sekarang tiba-tiba macam-macam penyakit yang keluar kan… Produk-produk dari Maydan telahpun dihasilkan dengan teliti, bersama ekstrak semulajadi seperti strawberi, delima, timun, acaiberi, pati zaitun, pati minyak kepala dara dan aloe vera yang sangat berkesan untuk kecantikan dan kesihatan tubuh badan.

Jadi now, Ann nak review set shampoo & hair moisturizer dia.
Oklah, to be honest, Ann takut sangat nak guna shampoo-shampoo buatan melayu ni. Sebabnya, Ann dah terkena sendiri. Kemain masa jual itu ini tunjuk testimoni, sekali bila pakai, rambut makin gugur siap keras kejung macam kena letrik. Segala treatment bagai yang Ann pernah buat setahun sebelum tu rosak macamtu je. Kita pakai product dgn harapan nak jaga diri, tapi lain pulak jadinya kan. Ann kecewa lah & secara jujurnya, mula-mula Ann takut sangat nak start pakai set shampoo dari Maydan ni. Traumatize kan. Hm
Sampailah one day, Ann text kak Tati yang sama-sama pergi pelancaran haritu
"Assalamualaikum kak Tati. Dah pakai dah set shampoo Maydan?"
"Wa’alaikumussalam dear. Dah, akak dah pakai dah. Lepas pakai, akak rasa rambut akak makin kurang gugur & wangi sangat bau strawberry".

Jengg, ni positif ni. Terus dan² tu hati ni rasa kuat nak pakai. So Ann kentalkan hati, Ann terus start pakai. Alhamdulillah, lepas pakai around 2 minggu, rambut jadi lemmmbut sgt & kurang gugur. 
Baunya tuu wangi yakmatt sbb bau strawberry + coconut oil. Pernah pakai tak shampoo palmolive yang kaler pink? Ann tak sure sekarang ni ada lagi ke tak, tapi masa sekolah dulu Ann selalu pakai shampoo tu je sbb bau dia wangiii sgt. Tp bila dah besar Ann stop pakai sbb baru faham yg shampoo tu tak sesuai dgn rambut Ann. Kiranya bau shampoo Maydan ni lebih kurang la bau tu. Reminiscing sangat hihi. Tapi Maydan ni lagi better la sebab wangi + jadikan rambut Ann lembut + kurang gugur. 
Hati Ann dah melekat dah dengan shampoo ni. Kalau ada yang berminat nak beli, boleh dapatkan di Instagram www.instagram.com/maydan . Harga di pasaran RM40 utk shampoo & RM40 juga untuk hair moisturizer. Seriously berbaloi-baloi, biasanya shampoo yang elok-elok ni payah nak dapat yang wangi tauu..  ataupun wangi je lebih, tapi hancur rambut kita hehehe #makandalam 
Jumpa lagi next entry! 

11 thoughts on “Cantik Dengan Maydan: Dan Dan Menjadi!”

  1. 994066 497215Hey! Nice stuff, do tell us when you post something like that! 374434

  2. 331625 243313among the best system I know, thank you extremely a lot . 704360

  3. 382002 660035Dead composed subject matter, thanks for info . 660763

  4. 501794 51516Hey. Neat post. There is really a difficulty together with your website in firefox, and you may want to check this The browser is the market chief and a large component of other folks will omit your superb writing because of this difficulty. 330043

  5. 292232 801418As I website possessor I believe the content material material here is truly fantastic , regards for your efforts. 195461

  6. Banja Luka says:

    774764 317239Wow actually glad i came across your internet website, i??ll be confident to visit back now i??ve bookmarked it??. 627660

  7. 113567 562930Generally I dont read write-up on blogs, but I would like to say that this write-up very compelled me to try and do so! Your writing style has been amazed me. Thanks, very excellent post. 193450

  8. 337731 917605I genuinely appreciate your piece of work, Excellent post. 259988

  9. 608578 179589This weblog really is excellent. How was it created ? 533983

  10. visit site says:

    765478 158108bless you with regard towards the specific blog post ive actually been searching regarding this kind of information on the internet for sum time right now as a result cheers 134006

  11. 176820 629761dress shops that offer discounts are very common in our spot and i always shop at them,. 683574

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

%d bloggers like this: