Menu

Jus Asam Kunyit Madu: Rasa yang Enak & Menyihatkan

21 Comments
Assalamualaikumm semua! Haha dengar nama Jus Asam Kunyit Madu (JAKM) ni mesti rasa seram kan? Lagi² kalau mereka yang bukan penggemar jamu. Mesti semua terbayang rasa kunyit yang kuat. Ann sendiri pun mula-mula takut nak try. Sebab Ann memang jenis yang tak boleh masuk sangat rasa "pelik-pelik" ni.

Tapi kannn, dengan JAKM, Ann berita gembira untuk semua tauu! Untuk semua yang nak sihat dengan cara yang menggembirakan hahaha. Untuk makluman, JAKM dari  Forreen Secret ni menekankan bukan sahaja khasiat dari minuman ni, tapi juga sangat menjaga dari segi rasanya. Memetik kata-kata Puan Azrina iaitu founder kepada produk ni, beliau pun memang tak suka jamu² ni. Jadi beliau buat tu, memang dari hati sebab memahami kehendak orang-orang yg ingin sihat, tapi tak sanggup nak telan pahit payau bagai tu haha Kalau tanya Ann, rasa dia ala-ala air asam jawa yang selalu jual dalam botol tu sahaja, tambah sikit dgn rasa berangin. Tu je. Ann blh minum sebotol sehari sebab sedap sangat, padahal sepatutnya minum 60 ml sahaja pagi & malam. Tak blh move on dengan rasa dia 😍

Dari segi khasiat pula, Ann sendiri dah try, perubahan terbesar yang Ann rasa, dekat lutut. Secara jujurnya, lutut Ann memang dah "out" sebab banyak sangat guna kaki hiking sana sini 😂😂 Sekarang ni Ann dah nak masuk botol yang ke 4. 
Alhamdulillah, naik tangga apa semua ok je tak sakit sangat dah. Biasa tu Ann dah azab rasa macam orang tua bila berjalan 😂 Selain tu jugak, untuk makluman semua JAKM ni membantu untuk membuang kolestrol dalam badan. Ann balik dari Johor, berat Ann naik 2 kg. Tapi lepas 2 hari, senang² je berat Ann turun balik padahal Ann tak workout apa² pun lepas balik tu haha padahal selama ni, bila dah naik, berbulan lah nak turun. Syukur Alhamdulillah 😊

Banyak sebenarnya kalau Ann nak listkan khasiat JAKM ni. Banyak sangat². Kalau nak tau lebih lanjut, boleh lawat facebook JAKM, www.facebook.com/jusasamkunyitmadu atau boleh juga hubungi Pn Azrina di talian +6010 818 1796 . Harga sebotol yang bersaiz 360ml hanya RM12 sahaja untuk semenanjung Malaysia & RM14 untuk Sabah & Sarawak. Ramai orang ingat jus kunyit hanya sesuai untuk wanita, especially yang mempunyai masalah haid etc. Tapi sebenarnya JAKM ni sesuai untuk lelaki & wanita. Dua² pun sangat disarankan untuk minum & mendapatkan khasiat jus kunyit ni. Ann dah peroleh khasiat JAKM. Anda bila lagi? 😊 ❤ 

21 thoughts on “Jus Asam Kunyit Madu: Rasa yang Enak & Menyihatkan”

  1. putlocker says:

    990885 551957The Spirit of the Lord is with them that fear him. 419500

  2. interview says:

    106165 47942Could it be okay to write several of this on my small web web site only incorporate a one way link to the web site? 469317

  3. learn says:

    821290 216263Some truly good stuff on this internet site , I like it. 492507

  4. 922621 879218When visiting blogs, i typically discover a quite very good content like yours 650147

  5. 726172 548147Id forever want to be update on new articles on this web site, bookmarked ! . 473606

  6. 373207 984904I gotta favorite this internet website it seems really beneficial . 485928

  7. 219184 43043This site is my breathing in, real fantastic design and perfect content material . 675634

  8. 1uodiyala says:

    827648 957754Come across back yard garden unusual periods of ones Are generally Weight reduction and every one one might be essential. 1 way state could possibly be substantial squandering by way of the diet. lose weight 257489

  9. SEO agencies says:

    195738 750631I undoubtedly did not realize that. Learnt something new today! Thanks for that. 754664

  10. ar iq says:

    701059 961503Really instructive and superb structure of articles, now thats user friendly (:. 681987

  11. 121656 594208This is a terrific web site, could you be interested in doing an interview about just how you produced it? If so e-mail me! 446079

  12. 892772 851366Just wanna comment that you have a extremely good internet site, I the style and style it actually stands out. 692321

  13. 155310 887580Thanks for the write up! Also, just a heads up, your RSS feeds arent working. Could you take a look at that? 201882

  14. 741351 127528hi this post help me full . .should you want watches males check out my sites is really help you for males watches. .thank man great job. 708292

  15. 610776 648491Some genuinely superb weblog posts on this site , regards for contribution. 292232

  16. 647484 148444Hmm is anyone else having issues with the images on this blog loading? Im trying to figure out if its a difficulty on my end or if it is the blog. Any responses would be greatly appreciated. 594914

  17. 703568 692512Id always want to be update on new content material on this site , saved to fav! . 454716

  18. 971482 59713very nice post, i surely enjoy this fabulous website, persist with it 180486

  19. 932065 305428This internet site is my aspiration, extremely outstanding style and style and Perfect topic matter. 290564

  20. 895414 264400Ive just been talking to Sean Gallagher about his upcoming Instant Income Cash Machine course, and hes been kind enough to fill me in on a couple of details regarding his upcoming course. 115625

  21. tsn.us.com says:

    443866 248386extremely nice post, i undoubtedly adore this incredible internet site, carry on it 382951

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

%d bloggers like this: