Review: NIVEA Protect & Care Deodorant for your underarms!

Assalamualaikum & Hi guys! Bila takda trip ke mana-mana minggu ni tu rasa macam aih, terpanggil2 hutan ni. Hahaha tapi chillax lah. Kurang trip, banyak lah masa untuk blogging, right? 😉 So ceritanya, I received my pack of NIVEA Protect & Care, long lasting protection for your underarms 😊

So, apa yang specialnya dengan NIVEA PROTECT & CARE deodorant ni?Ramai yang taktau, kulit bawah lengan a.k.a ketiak ni adalah part yang sangat-sangat sensitif. Kenapa? Sebab, bila kita cabut, or especially cukur part tu, nanti bulu-bulu tu kemimungkinan besar akan tumbuh dalam kulit & menyebabkan pembesaran pori-pori dekat area situ. Lain-lain, mungkin juga masa cukur tu tiba-tiba ehh terluka pulak kan haa dah masalah . Mesti ramai kan sebenarnya yang alami masalah ni 😫

Jadi apa penyelesaiannya? Penyelesaiannya, NIVEA dah keluarkan satu produk, iaitu NIVEA Protect & Care, yang mana deodoran ni diperkaya dengan esen NIVEA crème which akan bagi perlindungan yang berpanjangan up to 48 jam tau! Formula dia sangat bagus jadi nanti pakai lama-lama lembutt & licin je bawah lengan tu. Dahlah wangi pulak tu, so memang takpayah risau orang sebelah pengsan bila ketiak berbau hahaha 😂🙈😂🙈So kepada semua, boleh try dapatkan deodoran ni. Seriously, bau wangi sangat (Ann jenis yang sensitive sikit dengan bau, kalau tak sesuai mudah kena pening kepala, tapi yang ni sangat ok) & yg penting tu fungsi perlindungan untuk bawah lengan kita. 

Harga cuma RM11.30 sebotol untuk roll-on (50ml) & RM17.50 untuk yang spray (150ml). Boleh juga layari facebook NIVEA, www.facebook.com/mynivea untuk info lanjut.

Dan info tambahan, kepada yang berminat dengan sukan larian, NIVEA ada organize NIVEA Care Run pada 29 Oktober 2017 (5km). Harga pendaftaran cuma RM65, sebab nanti dapat run kit & NIVEA goodies yg worth more than RM100 tau!So, yang nak register, boleh log on to www.niveacarerun.com.my. Cepat tau, sementara diorang masih open untuk registration 😘Til next entry guys!  

Comments

  1. Online Casino Reviews

    257381 503830I discovered your blog site on google and check a few of your early posts. Proceed to maintain up the outstanding operate. I just extra up your RSS feed to my MSN News Reader. In search of ahead to studying extra from you in a although! 168911

  2. Pharmacokinetics

    185818 390308Hi there! I simply want to give a huge thumbs up for the excellent data you can have correct here on this post. I will likely be coming again to your weblog for much more soon. 759574

  3. cum compilation

    677083 38025Hi there! I could have sworn Ive been to this web site before but after reading by way of some of the post I realized its new to me. Anyhow, Im undoubtedly glad I identified it and Ill be book-marking and checking back often! 177004

  4. top sportsbooks

    276692 505594This is the suitable blog for anybody who needs to seek out out about this subject. You notice so a lot its virtually laborious to argue with you (not that I really would wantHaHa). You undoubtedly put a brand new spin on a topic thats been written about for years. Fantastic stuff, just excellent! 26635

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge