Menu

Review: NIVEA Protect & Care Deodorant for your underarms!

9 Comments
Assalamualaikum & Hi guys! Bila takda trip ke mana-mana minggu ni tu rasa macam aih, terpanggil2 hutan ni. Hahaha tapi chillax lah. Kurang trip, banyak lah masa untuk blogging, right? 😉 So ceritanya, I received my pack of NIVEA Protect & Care, long lasting protection for your underarms 😊

So, apa yang specialnya dengan NIVEA PROTECT & CARE deodorant ni?Ramai yang taktau, kulit bawah lengan a.k.a ketiak ni adalah part yang sangat-sangat sensitif. Kenapa? Sebab, bila kita cabut, or especially cukur part tu, nanti bulu-bulu tu kemimungkinan besar akan tumbuh dalam kulit & menyebabkan pembesaran pori-pori dekat area situ. Lain-lain, mungkin juga masa cukur tu tiba-tiba ehh terluka pulak kan haa dah masalah . Mesti ramai kan sebenarnya yang alami masalah ni 😫

Jadi apa penyelesaiannya? Penyelesaiannya, NIVEA dah keluarkan satu produk, iaitu NIVEA Protect & Care, yang mana deodoran ni diperkaya dengan esen NIVEA crème which akan bagi perlindungan yang berpanjangan up to 48 jam tau! Formula dia sangat bagus jadi nanti pakai lama-lama lembutt & licin je bawah lengan tu. Dahlah wangi pulak tu, so memang takpayah risau orang sebelah pengsan bila ketiak berbau hahaha 😂🙈😂🙈So kepada semua, boleh try dapatkan deodoran ni. Seriously, bau wangi sangat (Ann jenis yang sensitive sikit dengan bau, kalau tak sesuai mudah kena pening kepala, tapi yang ni sangat ok) & yg penting tu fungsi perlindungan untuk bawah lengan kita. 

Harga cuma RM11.30 sebotol untuk roll-on (50ml) & RM17.50 untuk yang spray (150ml). Boleh juga layari facebook NIVEA, www.facebook.com/mynivea untuk info lanjut.

Dan info tambahan, kepada yang berminat dengan sukan larian, NIVEA ada organize NIVEA Care Run pada 29 Oktober 2017 (5km). Harga pendaftaran cuma RM65, sebab nanti dapat run kit & NIVEA goodies yg worth more than RM100 tau!So, yang nak register, boleh log on to www.niveacarerun.com.my. Cepat tau, sementara diorang masih open untuk registration 😘Til next entry guys!  

9 thoughts on “Review: NIVEA Protect & Care Deodorant for your underarms!”

  1. 479596 686170i was just surfing along and came upon your weblog. just wanted to say great job and this post genuinely helped me. 311048

  2. 12116 555821I think this web internet site has got really fantastic indited written content material articles . 943070

  3. 277206 888345Music started playing anytime I opened this web site, so annoying! 107410

  4. 908625 788834Thank you for your quite very good info and feedback from you. san jose used car 999599

  5. 257381 503830I discovered your blog site on google and check a few of your early posts. Proceed to maintain up the outstanding operate. I just extra up your RSS feed to my MSN News Reader. In search of ahead to studying extra from you in a although! 168911

  6. 199822 796652You produced some decent points there. I looked on the internet for that concern and located most individuals goes along with along with your internet web site. 910812

  7. 185818 390308Hi there! I simply want to give a huge thumbs up for the excellent data you can have correct here on this post. I will likely be coming again to your weblog for much more soon. 759574

  8. 677083 38025Hi there! I could have sworn Ive been to this web site before but after reading by way of some of the post I realized its new to me. Anyhow, Im undoubtedly glad I identified it and Ill be book-marking and checking back often! 177004

  9. 276692 505594This is the suitable blog for anybody who needs to seek out out about this subject. You notice so a lot its virtually laborious to argue with you (not that I really would wantHaHa). You undoubtedly put a brand new spin on a topic thats been written about for years. Fantastic stuff, just excellent! 26635

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

%d bloggers like this: