MelloWhite – Kulit Cantik dalam 7 hari!

18 Comments
Assalamualaikum & Hi chuols! Semua sihat tak? Petang ni Ann hajat nak jogging, sebab rasa macam nampak “penampakan” lemak-lemak baru je kat badan ni hahaha! Tapi masalahnya hujan macam takmau berhenti je, so Ann decided untuk bercerita tentang product #MelloWhite.

Dengan tagline ” Kulit lebih anjal, cerah dan berseri dalam masa 7 hari”, MelloWhite bertindak mencerahkan, menghalus & menggebukan kulit, memberi kulit tona yang sekata dan seimbang, melembab, mengurangkan cela, mengecilkan pori, memberi keanjalan pada kulit, memudarkan bintik hitam, mengurangkan kedutan dan memberi nutrisi pada kulit.

Mellowhite mengandungi banyak nutrisi yang diambil dari ekstrak rose petal, Vitamin C, ekstrak zaitun, buah delima, ceri acerola, red beet, barli hijau organik, L-cysteine dan asid alpha lipoic.Antara manfaatnya:

🍀Ekstrak rose:Mengurangkan pigmentasiMenjadikan kulit halus, cerah dan gebu secara semulajadi

🍀Vitamin C:Mencegah kulit dari kehilangan kolagenMenjaga kesihatan mata dan gusi

🍀Ekstrak Zaitun:AntioksidanMerendahkan risiko penyakit jantungMengurangkan keradangan dan alahan

🍀Buah Delima:Kaya dengan Vitamin A, C dan E, antioksidan dan zat besiMelambatkan penuaanMeningkatkan sistem imunisasi

🍀Ceri Acerola:Membantu kesihatan mataMeningkatkan metabolisma

🍀Red Beet:Ejen detoksMeningkatkan sel darah merah🍀Cysteine:

Melambatkan penuaanMelindungi badan dari radiasi
🍀Asid Alpha Lipoic:
Meningkatkan pemulihan otot setelah bersenam/hikingMengurangkan keradanganHaaa jadi semua blh nampak kan khasiat yg banyak dalam #MelloWhite ni. MelloWhite bukan sahaja untuk kecantikan, malahan sangattt baik untuk kesihatan badan juga.Ann dah try sekotak (10 sachets), rasanya masam-masam manis, Ann agak sebab buah delima, so sangat consumable. Tak ada elemen pahit langsung dalam setiap sachet.
Aturcara untuk membancuhnya senang sahaja:

Selama 10 hari ni, Ann minum MelloWhite setiap pagi sebelum bersarapan. Tanpa missed tau! Walaupun biasanya Ann ni kurang “beradab” bila dgn kebanyakan suppliment, tapi kalini Ann buat betul-betul sebab Ann teringin sangatt nak tengok hasilnya.
Dan Alhamdulillah, testimoni Ann sendiri walaupun baru sekotak, hasilnya agak memberangsangkan. Apa yang Ann nampak, cela seperti parut-parut/kesan jerawat makin berkurang. Ertikata lain, wajah makin berseri lah githheww! Bukan Ann yang kata tau, tapi orang sekeliling yang tegur hehe!
Hari pertama Ann consume MelloWhite

Hasil selepas:

Dari segi mencerahkan , Ann belum nampak hasil yang begitu ketara, mungkin Ann memerlukan lebih dari sekotak untuk melihat hasilnya. So, mana tahu bila continue lagi sekotak, orang dari jarak 5 kilometer tu silau mata tengok bersinar-sinar wajah Ann kan! Hahaha

Jadi Ann Nak share juga Testimoni pengguna-pengguna Mellowhite yang lain

Haaa boleh nampak kan hasilnya yang ketara? Jadi kepada yg berminat, cepat-cepatlah dapatkan produk MelloWhite ni. Cantik dapat, sihat pun dapat. Di bawah Ann attach sekali senarai harga Mellowhite:

So kat mana pulak nak dapatkan #MelloWhite? Berikut merupakan Senarai Ejen / Pengedar Sah MelloWhite

Azian : Perak 019-4732120Norin Faridah : Selangor 019-2195949Norhana : Penang 012-4854942Haslin : Selangor 017-6908322Hezla : Johor/Selangor 016-2155875Hj Ghazali : Penang 019-4793684Yahya/Pak Ya : Johor 019-7610010Sha : K/Lumpur 019-3421127Nani : K/Lumpur 012-3004117Zahariah : Putrajaya 016-6704240

So, papepun takkan nak tengok saje kan orang lain jadi cantik n sihat? korang bolehlah try & alami sendiri perubahannya! Jangan lupa, #MelloWhite ya! See you again in the next entry! ❤

18 thoughts on “MelloWhite – Kulit Cantik dalam 7 hari!”

  1. Papa Amyzal says:

    Nampak dah kesan ketara MelloWhite ke atas kulit muka Ann walaupun baru minum sekotak saja. Bagus eh MelloWhite ni

    1. Ann Noura says:

      Ya betul ! Mellowhite memang terbaik!

  2. 715398 605538HURRAY! cant balladeer. by virtue of himself by what name highly. 707836

  3. 444764 49931Man you legend. return see my web site, you need to get pleasure from it. 465535

  4. TEER values says:

    576658 959928Oh my goodness! an incredible write-up dude. A lot of thanks Even so My business is experiencing trouble with ur rss . Do not know why Struggle to sign up to it. Can there be everybody finding identical rss dilemma? Anyone who knows kindly respond. Thnkx 275051

  5. 556196 444712Aw, it was a extremely very good post. In idea I would like to devote writing such as this furthermore,?C spending time and specific function to produce a fantastic write-up?- nonetheless so what can I say?- I waste time alot and never at all appear to obtain one thing completed. 534494

  6. 746923 679151This internet website is my aspiration, really superb design and Perfect articles. 292627

  7. 166491 986562Great post man, maintain the nice function, just shared this with my friendz 202259

  8. Timotic says:

    406905 977026Greetings! Quick question thats completely off topic. Do you know how to make your site mobile friendly? My weblog looks weird when viewing from my iphone. Im trying to uncover a template or plugin that may possibly be able to fix this issue. If you have any recommendations, please share. Appreciate it! 820613

  9. 293352 99578Oh my goodness! an incredible write-up dude. Thanks a ton However We are experiencing issue with ur rss . Dont know why Cannot enroll in it. Can there be any person obtaining identical rss dilemma? Anyone who knows kindly respond. Thnkx 348644

  10. ADHD says:

    805301 383044Hi. Cool article. Theres an issue with your internet site in firefox, and you may want to check this The browser could be the market chief and a good section of men and women will pass over your wonderful writing because of this dilemma. 991304

  11. testo 500 says:

    470810 601390Beging with the entire wales well before just about any planking. Our own wales can easily compilation of calculated forums those thickness analysts could be the comparable to some with the shell planking along with much more significant damage so that they project following dark planking. planking 573665

  12. 458241 298326Remarkable! This weblog looks just like my old 1! It is on a entirely different topic but it has pretty significantly the same layout and design. Excellent choice of colors! 531820

  13. system says:

    367579 576309Some genuinely prime posts on this site , bookmarked . 287396

  14. laws says:

    94555 128946How much of an exciting piece of writing, continue creating companion 449254

  15. 950924 688935really excellent put up, i really enjoy this internet internet site, maintain on it 502392

  16. 111188 245910Hello there, I discovered your blog by way of Google at exactly the same time as looking for a comparable topic, your site got here up, it seems to be fantastic. Ive bookmarked it in my google bookmarks. 323037

  17. 504787 813058Nowhere on the Internet is there this significantly quality and clear data on this topic. How do I know? I know because Ive searched this topic at length. Thank you. 639606

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

%d bloggers like this: