Menu

Percutian Tambang Murah Bersama Air Asia Airlines

0 Comments

Hai guys! Ade yang sibuk dengan kerja atau ada yang masih dok google nak cari ticket flight murah kettew? time cuti sekolah yang dah dekat dah ni kan biasanya confirm memang akan ada potongan harga, kan?

Btw, siapa yang tak pernah dengar Air Asia Airlines kan? For sure ramai dah pernah naik Air Asia sebab sangat sinonim dengan harga yang sangat cheap, reasonable and worth it !

Kapal terbang yang selesa, makanan yang sedap, layanan yang marvellous and stewardess yang baik githeew ! Korang mesti rasa sangat puas hati if korang fly dengan Air Asia .. Korang tak kan rase rugi ape pun .. Harga ? pastilah tip top..Ape yang korang perlu tahu Air Asia ni sentiasa memberi service terbaik pada guests dengan harga tiket yang sangat la murah … korang boleh terpukau melihatnya … heee

Untuk sesape yang nak book ticket Air Asia online korang boleh booking melalui Air Asia website atau guna apps Traveloka..

Hujung jari je dan sangat mudah book ticket flight dengan Traveloka ni .. Rating dari pengguna apps pun tinggi tau.. Pergi lah nak pergi mana-mana pun, anywhere jugak korang boleh book. Seriously so easy tak tipu!

Eh, korang jangan lupa book awal tau takut tak dapat nak pergi berholiday sebab tiket dah habis … menangis berhuhuhu berjemaah lah korang nanti .

Korang jangan risau if book dengan Traveloka korang boleh dapat harga murah .. kalau korang tak caye bole check sendiri apps traveloka .. Harga yang ditawarkan bermula dari RM8 ++ hingga ke atas .. boleh pengsan korang tengok harga yang ditawarkan oleh apps traveloka ni ..

Kat sini Ann boleh explain sikit cara-cara nak book tiket Air Asia kat apss traveloka .. So senang lah sikit kat korang nanti. Ok ikut step by step ni:.

1. First of all korang boleh guna apps or traveloka website untuk booking: https://www.traveloka.com/en-my/

2. Bile korang dah Nampak kat skin paparan Air Asia ni, korang bolehlah start pilih destinasi, tarikh, bilangan penumpang and seat class yang korang select untuk duduk.. Kat sebelah bawah tu ade juga info untuk korang yang mane baru first time book ticket flight online.. so traveloka will help iaitu korang akan nampak tulisan How To Book, How To Pay and Air Asia E-Ticket.. Korang boleh bace dulu untuk make sure korang tak tersilap book ticket nanti..

Selain itu, korang boleh check detail flight dulu sebelum korang confirm booking .. contoh kalau korang nak fly to Bangkok korang boleh check time depart and arrival ..
korang jugak boleh check class seat contohnya Economy, Business, First Class and Premium Economy ikut keselesaan serta affordability korang .. hehe..

Bile korang nak buat payment boleh check dulu senarai bank yang korang ade untuk buat pembayaran .. bile dah confirm boleh la teruskan pembayaran ticket .. E-Ticket biasanya diorg akan email kat korang termasuk lah ticket details .. Lagi satu Ann nak bagitahu korang kalau ade yang nak bawa hand luggage korang boleh check policies Air Asia Travel Bag Allowance ikut penerbangan korang either domestic or international ..

Haa senang kan korang nak book .. tak payah nak pening-pening ..tak payah pergi kaunter Air Asia or guna agent .. korang boleh book sendiri guna apps Traveloka ni memang senang and mudah .. hujung jari gittew !

Air Asia ni banyak promotion tauu from time to time .. Air Asia offers harga tiket murah to over 120 destinations across Asia and Australia .. dan kalau korang book hotel + flight korang boleh jimat duit dalam 26%.. banyak tu korang dapat jimat .. so korang tak boleh miss kene tengok selalu latest update supaya korang boleh dapat harga tiket yang murah and really worth it !

Kat sini Ann nak share Air Asia tengah buat promotion Free Seat untuk destinations dari Kuala Lumpur ke Bangkok, Krabi, Langkawi dan banyak lagi .. Jangan terlepas peluang ye .. Lagi satu tiket murah yang diorg offer pergi JB, Bandung, and many other destinations dengan harga serendah RM39.. boleh menangis okayy kalau terlepas book ..

Banyak dah Ann share dengan korang pasal Air Asia ni .. so jangan tunggu lagi and berhenti google nak cari flight murah .. just korang book AirAsia flights with traveloka app untuk harga yang rendah dan sangat worth it ! Korang pasti teruja ! Harap korang have fun and get a marvellous journey dengan Air Asia ..

Till next entry then! ❤️

1 thought on “Percutian Tambang Murah Bersama Air Asia Airlines”

  1. 948ooo says:

    YE! This Is A Good Blog!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

%d bloggers like this: