Menu

Radian: Filem Pembersih Muka

4 Comments


Seperti yang kita semua sedia maklum, antara masalah kulit yang seringkali dihadapi tak kira lelaki ataupun perempuan adalah seperti jerawat, bintik hitam (blackheads), liang pori yang besar/terbuka, kulit kering, kasar, berkedut, pigmentasi, jeragat, serta iritasi atau alahan pada kulit.

Penat tak bila hari-hari tengok cermin tapi rasa macam tak ada solusi pun bagi masalah ni? Haha Ann faham sangat perasaan tu..

Dulu-dulu pun Ann selalu rasa macamtu jugak. Lepas tengok cermin je mesti mengalami kemurungan.. Haha.. So mesti ramai kan yang masih tercari-cari produk yang bersesuaian? Oh ya, pernah dengar tak pencuci muka yang berbentuk kepingan filem? Salah satunya adalah produk Radian. Nak tau apa kelebihan Radian?

Radian: Pembersih muka 3 dalam 1

Setakat masalah yang Ann listkan dekat atas tu, kacang rebus jelah nak kasi settle..

Produk Radian ni dirumus dari bahan alam semula jadi seperti;

Royal Jelly Asli

Dihasilkan dari madu lebah tulen Australia. Kajian saintifik telah menunjukkan bahawa royal jelly dapat membantu dalam pembaharuan sel-sel kulit dan
meningkatkan pengeluaran kolagen.

Aloe Barbadensis

Anti-radang, anti-mikroba, antioksidan, dan mampu melindungi kelembapan kulit.

Minyak Pati Mawar

Terkenal sebagai pelembab dan pemutih kulit yang dapat mengurangkan kedutan, jeragat, dan pigmentasi disamping memelihara keanjalan kulit.

Asid Sitrik

Mempunyai kesan luar biasa dalam memperbaiki tekstur kulit. Selain itu,
ia juga membantu menyingkirkan sel-sel kulit yang telah mati, mengurangkan pigmentasi dan melembutkan epidermis, agar kulit tampak lebih putih dan cerah.

Witch Hazel Plum

Bertindak sebagai pembersih dan toner muka dari yang tidak mengakibatkan kerengsaan kulit. Ia mampu menghasilkan kulit yang lembut, licin dan bersinar. Kandungan astringen semulajadi dalam witch hazel plum dapat mengurangkan bengkak dibahagian bawah mata, mengecilkan dan mengetatkan liang pori, serta mengurangkan pertumbuhan jerawat.

Yang terbaiknya lagi selain di atas, Radian dicipta dengan rumusan yang bersesuaian untuk kulit selembut bayi, ertikata lain, sesuai untuk semua peringkat umur. Formulasinya juga tidak memedihkan mata..

So, kalau jenis yang kulit sensitif macam Ann ni, tak perlulah risau ok sebab Radian sangat sesuai untuk semua jenis kulit..

Dan untuk pengetahuan juga, Radian bukan sahaja bertindak sebagai pencuci muka biasa yang mampu menyegar, menenangkan & menyelesaikan masalah kulit, tapi juga mampu menjadi make-up remover. Senang cerita all in one lah.

Tarraaa, dah hilanggg…

Mudah dibawa ke mana-mana

Tengok lah sendiri packaging dia, ringan je.. Dahlah dalam bentuk filem pulak tu.. Senang, tarik je kepingan, terus boleh cuci muka.. So dengan Radian, lepasni dah tak payah susah-susah nak bawak botol cecair pencuci muka tu. Kalau jenis yang bersolek, dengan make up remover-nya lagi ye dak? Nak solat pun senang, keluarkan je 2-3 keping, sedia untuk mencuci wajah & insyaAllah lepastu boleh ambil wuduk dengan yakinnya. Hehe

Cara Penggunaan

Cara nak gunakan Radian ni pun mudah sangat. Cuba tengok di bawah ni..

Mudah kan? Yang penting, cuma pastikan tangan kering masa keluarkan filem tu dari bekas dia. Kalau tak nanti, semua pula cair jadi buih-buih cinta.. Hehe

Sesuai untuk lelaki dan wanita

Packaging pun ekslusif je nampak kan.. Produk Radian ni bukan sahaja utk perempuan, tetapi juga sangat sesuai bagi kegunaan lelaki. Dua-dua pun boleh guna. Beza warna kotak hanya pada baunya, yang mana kotak merah mempunyai bauan rose dan kotak hitam pula scentless.

Lelaki pun nak juga kan kulit lawa? Takkan nak biar je kulit nampak kusam kan.. Biar nampak ada ‘nur’ kasih sikit ala ala menantuku ustaz gitu.. Hehe

So, masih ada lagi ke yang ragu-ragu nak mencuba? Dah nak dekat nak raya ni kan? Boleh la sama-sama kita cantik di hari raya nanti.

Berita baiknya, GST kan dah 0%.. Harga terkini Radian hanyalah:

1 kotak Radian – 200films (termasuk 3 kotak refill): RM 199 termasuk pos ke seluruh Malaysia
3 kotak Radian – 600films : RM 471 (termasuk pos West Msia/+RM25 pos East Msia)

Kalau hari-hari pakai, 1 kotak boleh lah tahan 3 bulan lebih tau.. Kalau macam Ann, Ann lagi senang bawa untuk travel sebab jimat space & dapat ringankan beg. Almaklumlah, jenis backpacker.. Hee

Jadi, kepada anda yang nak mendapatkan produk Radian, anda boleh hubungi:
CJ Winners: +6019-7503887
Adrisha Affendi: +6012-6821248

Dengan Radian, pasti kulit anda menjadi halus, cerah dan berseri di pagi raya nanti. Ann dah, anda bila lagi? 🖤

4 thoughts on “Radian: Filem Pembersih Muka”

  1. ai says:

    Jimat ruang dalam beg..

  2. 948 says:

    炎热夏天,闲来无事,拜读博客,消暑解闷!

  3. 爱就爱啦 says:

    从百度点进来的,学习学习,呵呵!

  4. Azalea says:

    Hi! Behold is a good offering for you. http://bit.ly/2JXQjhl

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

%d bloggers like this: