Menu

Skin Valet Bangi: Highly Recommended!

0 Comment


Ha, seperti yang semua sedia maklum, Ann ada buat treatment Aqua Peel di Skin Valet Bangi hari tu. So macam yang Ann janjikan, entry ni Ann akan cover kenapa semua patut pergi ke pusat rawatan wajah di Skin Valet Bangi serta harga bagi pakej treatment yang disediakan di Skin Valet

Baca: Aqua Peel Treatment di Skin Valet Bangi

Bersih dan Kemas

Mestilah bersih dan kemas ni penting. Masuk je dah rasa pergi ke pusat rawatan yang soheh. Tak caye, try pergi.

skin valet
Ambil gambar pun exclusive je rasa.. hihi

Tenang je bila masuk.. Susun atur ringkas & tak menyerabutkan.

Mesra Muslimah

Aurat terjaga. Setiap rawatan di buat di bilik yang berbeza. Yang Ann perasan, even kalau pergi ngn kawan yang kita kenal pun x akan buat dalam satu bilik yang sama. Hehe yelah, satu bilik satu katil kan..

skin valet

Mesra Pelanggan

Ni antara yang paling penting bagi Ann. Ann benci betul kalau pergi mana-mana pusat rawatan ke, urutan ke, masuk je dah rasa dilayan macam sampah. Dekat sini, jauh sama sekali. Dari front desk lady, ke beauty consultant, sampai lah orang yang buat rawatan tu semuanya baik-baik dan mesra. Ann pulak jenis suka bertanya pasal rawatan dan sebagainya, semuanya dilayan dengan baik dan Ann sangat-sangat puas hati!

skin valet

Servis Memang Terbaik di Skin Valet Bangi!

Masa dengan Beauty Consultant tu, Ann diterangkan dengan betul-betul setiap masalah kulit muka Ann. Masa rawatan pulak, semuanya dibuat dengan elok. Siap pakai glove lagi untuk handle kulit muka Ann. Kalau Ann akan rasa sakit, semua tu akan dibagitahu awal-awal. Bila tengah rawatan pun Ann akan ditanya:.


“sakit ke kak?”

Hehe kalau sakit sangat, pandai-pandai nanti dia kurangkan pressure memicit tu. Hihi

skin valet

Masa rawatan pun Alhamdulillah semuanya berjalan dengan lancar.

Harga berpatutan

Skin Valet Bangi cater market student juga sebab di area situ kan berdekatan dengan universiti tempatan. So memang ramai students yang membuat rawatan wajah di sini.

Harga Pakej

Nak lagi murah, mereka menawarkan harga pakej bagi setiap rawatan yang ada. So kira akan jimat banyak lah. Ni antara pakej yang disediakan:

skin valet
skin valet
skin valet

Affordable kan? So, apa lagi, cepat-cepat hubungi di:

+603-8922 9181
62, Jalan 8/35, Seri Bangi, Seksyen 8, Bandar Baru Bangi, 43650 Kajang, Selangor

Waktu beroperasi : 10.30am – 7pm

Map : https://goo.gl/maps/LdVcbQuYBZt
Waze : Skin Valet Bangi

Facebook : Skin Valet Bangi
Instagram : @skinvalet_bangi

Tags: , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

%d bloggers like this: