Surya Apple Cider Vinegar Penyelesaian Masalah Perut Kembung Anda!

3 Comments


“Masalah Perut Kembung? Surya Apple Cider Vinegar Kan Ada!”

surya apple cider

Siapa kat sini jenis yang perut tu selalu kembung? Dahlah asyik resah gelisah sebab perut tu asyik berangin je, boleh pulak orang tegur;

“Eh mengandung ke?”

Heii kahwin pun belum tau! Haha tapi kita ni pompuan, ok lah. Lelaki yang “roi roi” tu pun mengandung sekali ke?

Surya Apple Cider Vinegar

Buat siapa yang selalu ada masalah perut kembung ni, Surya Apple Cider Vinegar mungkin pilihan terbaik korang. Apple Cider Vinegar (ACV) ni sangat sesuai untuk seisi keluarga. Seperti yang kita semua sedia maklum, cuka epal ini kaya dengan mineral seperti potasium, kloride, kalsium, sodium, magnesium dan fosforus, juga mineral seperti fluorin, tembaga, vitamin A, C, E, B1 dan B2.

surya apple cider

Yang terbaiknya, Surya ACV ni:

  • 1. Tidak mengandungi bahan pengawet
  • 2. Mengandungi Madu Asli
  • 3. Amalan HACCP
  • 4. Disahkan HALAL

Rasa pun sedap sebab dah siap-siap campur dengan madu ASLI. Tinggal nak campur air je.

surya apple cider

Secara jujurnya, sebelum ni Ann memang tak minat rasa cuka epal ni. Perit sangat rasa dia.. Tapi tula, bila minum Surya ACV ni, eh sedap pulak. First time rasa, terus jatuh hati, sebab dia dah siap-siap campur madu asli kan. Tu yang jadi sedap tu. Masam-masam manis gitu. Kalau takde campur ni, pening juga nak cari madu asli.. Nak minum cuka epal saja memang tak lalu la nak menelan.

Cara Hidangan Surya Apple Cider Vinegar

Caranya mudah, hanya campur 30ml (dua sudu makan) Surya ACV ni dengan 180ml air. Sedia untuk diminum selepas makan. Boleh diminum setiap hari.

surya apple cider

Kira ni pelengkap lah detox lemon Ann. Sejam sebelum makan Ann akan minum air lemon madu dulu. Lepas makan, minum pula Surya ACV.

Rendah Kalori

Kalau yang concern pasal kalori, jangan risau, 30ml Surya ACV ni mengandungi hanya 41kcal je. So sesuai sangat lah bagi yang tengah berdiet.

Selain untuk perut kembung, ikut pengetahuan Ann, Surya ACV ni juga elok digunakan untuk amalan detox.

Mana Nak Dapatkan?

Boleh dapatkan di farmasi berdekatan anda, antaranya Watson dan butik Himalaya.

Online kan Mudah

Ataupun nak senang, beli online jeeerr. Terus sampai kat rumah. Ann beli di LAZADA.MY . Sekarang tengah promo tau. Harga asal RM 35, tapi dapat kupon diskaun RM5, siap penghantaran percuma by LAZADA. So, Ann cuma bayar RM30 je untuk 2 botol ni termasuk delivery. Murah kan? Berbaloi-baloi.

Berminat?

Jadi untuk maklumat lanjut tentang produk Apple Cider Vinegar dari Surya ni, korang bolehlah terus check di:

FACEBOOK:

www.facebook.com/Surya.Malaysia/

INSTAGRAM:

www.instagram.com/surya.malaysia/

So, apa tunggu lagi. Cepat-cepat dapatkan Apple Cider Vinegar ni.. Tengok lah. Ann sendiri pun consume dah dekat sebotol dah ni ha… Memang puas hati!

Baca: Boat Noodle: Konsep Thai Street Food Sudah Genap 5 Tahun Di Malaysia!

Tags: , ,

3 thoughts on “Surya Apple Cider Vinegar Penyelesaian Masalah Perut Kembung Anda!”

  1. Cik Yaya says:

    ACV mmg bgus. wah murah ye beli kat lazada. bole la beli sana je nanti. tq share =)

  2. Julia Johari says:

    Ada minggu lepas cari kt Watson licin habisss tau…ish kena cari balik sebab epal cider ni dah ramai orang consume, bagus kan dapat tahu kebaikannya

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

%d bloggers like this: