Menu

ENVIDIA Beauty: Make Up Dengan Konsep On-The-GO

5 Comments


Selalu rushing bila nak ke tempat kerja? Kadang make up sempat tak sempat je? Nak pakai make up dalam kereta tapi kemain banyak segala steps nak kena follow? Dengan ENVIDIA Beauty , leave the hassles!

ENVIDIA BEAUTY BAWA CONCEPT ON-THE-GO

Semudah 1, 2, 3, 4, 5 dan siap!

ENVIDIA Beauty

Jadi, apa Langkah-langkahnya?

1. 5 in 1 Cream Foundation

ENVIDIA Beauty

Apply one for all! Cream Foundation dengan 2 pilihan warna (beige / sand beige) merangkumi moisturiser, primer, dan sunblock dengan SPF 50 PA++. Jadi, tak perlu susah-susah kena apply satu-satu. Kan senang? Dan yang bestnya lagi, satu bekas ni boleh tahan 8 bulan tauu! Sebab tak perlu pun pakai tebal-tebal, tapi dah boleh cover semua parut dan cela.

ENVIDIA Beauty

Cream foundation dari ENVIDIA Beauty ni mampu:

  • 1. Memudahkan rutin solekan
  • 2. Melicin dan merapikan wajah
  • 3. Menutup cela
  • 4. Melembap dan merawat wajah
  • 5. Melindungi kulit dari sinaran matahari
  • 6. Tekstur yang ringan mampu mengekalkan kemasan hinggal 8 jam

2. Cheek Stick / Blusher.

ENVIDIA Beauty

Blusher ni dah siap-siap dengan brush dia tauu. Letakkan sedikit pada pipi, terbalikkan stick dan blend. Siap pipi merah-merah gorgeous! Berusnya juga boleh ditanggalkan untuk dicuci. Sangat-sangat praktikal!

Baca: Rumah Ronald McDonald Sudah 20 Tahun Bantu Keluarga Pesakit Pediatrik

3. Eyeshadow – Flirty Pearl Shadow Stick

Dengan kualiti antarabangsa, eyeshadow jenis cream dari ENVIDIA Beauty ni tahan lama, kalis air, berpigmentasi tinggi dan menjimatkan. Di hujungnya terdapat span blending, jadi cuma perlu apply dan blend!

Terdapat dua pilihan warna iaitu violet plum dan golden bronze.

ENVIDIA Beauty

4. Gel Liner

ENVIDIA Beauty

Nak kasi effect ‘rawrr’ sikit pada mata? Try apply gel liner dari ENVIDIA Beauty ni. Gel liner ni merupakan produk terbaru mereka dan yang penting, anti-smudge. Senang cerita, takdelah pagi-pagi peluh-peluh kejar train, sampai ofis eyeliner dah sampai kelopak! Haha.. Takpun, penuh dekat bawah mata. No no, sangat tak cantik! Gel liner ni waterproof dan didatangi dengan span khas untuk memudahkan sapuan.

ENVIDIA Beauty

5. Matte Liquid Lipstick

Dengan pilihan 4 warna:

  • 1. Strawberry Shortcake
  • 2. Cherry Sorbet
  • 3. Rose Truffle
  • 4. Sweet Coffee
ENVIDIA Beauty

Dengan lipmatte dari ENVIDIA Beauty, bibir anda pasti kelihatan menawan setiap hari!

ENVIDIA BEAUTY: SELAMAT DAN HALAL!

Tiada keraguan untuk menggunakan ENVIDIA Beauty sebab :

  • 1. Tiada paraben
  • 2. Tiada lead
  • 3. Tanpa alkohol
  • 4. Menggunakan bahan semulajadi
  • 5. Mesra solat

“Selamat digunakan!”

Dan yang paling penting, ianya HALAL dan lulus KKM!

MAKE UP DEMO BERSAMA AIZAT ABDUL RAZAK

So, Sabtu lepas Ann diberi peluang mengikuti Make Up Demo bersama Aizat Abdul Razak dengan menggunakan barangan dari ENVIDIA Beauty.

Aizat Abdul Razak tengah mempeloleskan muka model kita hehe..

ENVIDIA Beauty
ENVIDIA Beauty

HASIL SELEPAS MENGGUNAKAN ENVIDIA BEAUTY

Tarraa! Cantik kan? Berseri-seri model kita kak @Azni lepas di make over oleh @aizatabdulrazak

ENVIDIA Beauty

Yang terbaiknya, produk ini sesuai untuk semua peringkat umur tauu! So semua orang pun boleh bergaya!

ENVIDIA Beauty

KAT MANA NAK DAPATKAN?

Haa, kepada yang berminat, ENVIDIA Beauty sekarang tengah buat sales kaw kaw punya, dari serendah RM15 sahaja! Jadi boleh dapatkan di SOGO, Kuala Lumpur dari sekarang hinggal 10/9/2019 sahaja.

ENVIDIA Beauty
ENVIDIA Beauty

Untuk maklumat lanjut, boleh check out
Instagram:
@envidiabeauty

Website
www.envidiabeauty.com.my

Atau boleh terus WhatsApp :
+6013 345 1511

Selamat berENVIDIA! 💕

Tags: , , ,

5 thoughts on “ENVIDIA Beauty: Make Up Dengan Konsep On-The-GO”

  1. Qasehdalia says:

    Wow terus cun Kak Azni, terbaik

    1. Blusher tu macam best gak, senang nak guna
      Mama Kembar Tiga recently posted…Program Sekolah Amanah: Ada Impak Atau Tidak?My Profile

  2. Nadia Johari says:

    I tertarik dengan blusher dia..nak eprgi sogo la..warehouse sale tu..aumm

  3. Ai says:

    Blusher tu paling best. Mudah sangat nak guna.

  4. mas saari says:

    Menariklah alat makeup dia.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

%d bloggers like this: