Menu

KEDAI SUNGLASSES MURAH SUNGEI WANG: EYES VISION OPTICAL

0 Comment


Kedai Sunglasses Murah Sungei Wang

Ok, so haritu Ann dah pernah buat satu entry tentang kedai spek murah Sungei Wang, kalini Ann nak kongsi tentang kedai sunglasses murah Sungei Wang pulak.

Kedai Sunglasses Murah Sungei Wang

Eyes Vision Optical

Senang je nak datang sini rupanya.. Naik MRT atau Monorel dan turun je dekat stesen Bukit Bintang. Jalan tak sampai 5minit pun dah sampai Sungei Wang Plaza ni.. Ann lupa pulak keluar gate yang mana satu, tapi takpe, nanti boleh tanya je pada kaunter MRT tu gate yang terdekat nak ke Sungei Wang Plaza

Terletak di tingkat G, kedai mereka ni di hujung sekali bersebelahan dengan toilet. Boleh nampak besar – besar ditulis EYES VISION OPTICAL.

Kedai Sunglasses Murah Sungei Wang

Sebelum pergi holiday, kita angkat sunglasses satu! Hehe

Kedai Sunglasses Murah Sungei Wang

“Kedai Sunglasses Murah Sungei Wang”

Sunglasses ni berkualiti sebab ianya:

  • 1. tahan bengkok
  • 2. ringan
  • 3. ada UV Protection

Yelah, dulu-dulu Ann guna juga sunglases RM 10 yang dijual di pasar malam Jalan Tar tu.. Murah memang ler murah, tapi…. Tau kan sinaran UV tu membahayakan mata? Silap-silap kalau salah pilih, sunglasses tu yang serap UV tu masuk ke mata… Eee.. Takutnya…

Stylo tak?

Kedai Sunglasses Murah Sungei Wang

Banyak Pilihan yang Cantik!

Tak payah pening lah. Masuk satu kedai je pun dah banyak sunglasses yang ada.. Hehe nanti jadi pening sebab nak pilih yang mana je sebab banyak sangat pilihan.

Melaram di Penang pakai sunglasses baru tau… Hehe playing tourist kan..

Kedai Sunglasses Murah Sungei Wang

Sikit pun tak terasa panas bila pakai. Bukak je sunglasses, mak aihh rupanya panaihh lit litt bak angg!

So memang best lah! Kepada semua yang pening² mencari sunglasses tu, bolehlah berkunjung ke Sungei Wang Plaza dan cari kedai Eyes Vision Optical ok! Mereka ada 6 cawangan lain di sini tau, so memang terbaik!

Kedai dibuka setiap Isnin-Ahad (termasuk cuti umum) dari jam 11.00 pagi – 9.00 malam.

📍EYES VISION OPTICAL

G FLOOR, SUNGEI WANG PLAZA, JALAN BUKIT BINTANG, 55100 KUALA LUMPUR.
Landmark: Next to Public Toilet

Atau boleh hubungi:
Jun +6016 363 6464

Instagram
@eyesmartgroup

Kedai Sunglasses Murah Sungei Wang
Tags: , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

%d bloggers like this: