Menu

Mudahnya Kurus dan Menawan dengan Slimmewhite SWNexlo

11 Comments


Dah cuba macam-macam tapi berat taknak turun? Stress bila tengok cermin tapi muka kusam dan berjerawat? Kurus dan menawan sungguh jauh nak dicapai?

Sumber – Google

kurus menawan

Baru-baru ni Ann ter-stop workout yang berpanjangan lepastu tak jaga makan langsung, so berat Ann naik mendadak-dadak. Macam kena pam dah.

Cantik dengan SWNexlo

So, dalam misi nak kurus ni, Ann terjumpa lah Slimmewhite Nexlo (SWNexlo). Bila kaji tentang khasiat produk dan tengok testimoni macam wow.. Mungkin Ann patut cuba. Yelah, mana tau kot boleh jadi initiator untuk kurangkan balik berat badan ni.

kurus menawan

Bagusnya SWNexlo

Kalau nak tau, antara khasiatnya, Nexlo mampu memberikan kesan putih dan kurus serentak dengan:

  1. Membakar lemak degil
  2. Mengawal selera makan
  3. Memberi sumber tenaga
  4. Mengawal tahap kolestrol dan gula dalam badan
  5. Mencegah jerawat dan kulit berminyak
  6. Mencerah dan melembapkan kulit
  7. Memberi kolagen sihat pada kulit
  8. Membaiki struktur kulit
  9. Membantu memudarkan parut luka & jerawat
  10. Menguatkan sistem imunisasi
  11. Melancarkan sistem perkumuhan tanpa sembelit & cirit birit

SWNexlo adalah formulasi terbaik dari gabungan Garcinia Cambogia, Mango Afrika & diperkaya vitamin C yg berkesan untuk menurunkan berat dan memutihkan seluruh badan seawal 3 hari.

Produk ni sesuai diambil oleh lelaki dan wanita. So kalau lelaki nak consume, tak ada masalah langsung.

Tapi, SWNexlo ni TIDAK SESUAI bagi :
1. Wanita mengandung, berpantang & menyusukan anak
2. Berumur kurang dari 15 tahun
3. Pesakit jantung, darah tinggi, diabetes & penyakit kronik yg memerlukan rawatan rapi.

Sebelum penggunaan SWNexlo

Selalu rasa tak bertenaga, sakit badan. Berkemungkinan badan susah untuk menampung berat yamg naik mendadak.

kurus menawan

Hasil penggunaan SWNexlo

Produk ni sampai ke tangan Ann sehari sebelum trip Ann jalan-jalan ke Thailand. Mikir jugak patut ke tak patut ambil sebab kalau ikutkan kena minum air minimum 3 liter sehari. Masatu risau jugak sebab nak kena make sure cukup air kan.. Yelah nak berjalan lagi pastu opkoz nak cari toilet pulak ‘tangki’ asyik penuh je. Kita tak biasa kan tempat tu cemana.

Tapi bila fikir pulak berat badan Ann ni sangat senang nak naik kalau travel, sebab Ann akan jadi kuat sangat makan. Orang kata, naik selera. Berat boleh naik 2-3kg macamtu je. Fikir punya fikir, last sekali Ann rasa why not give it a try.

Yang bestnya kan, dalam tempoh Ann di sana berserta pengambilan SWNexlo secara konsisten, berat Ann tak naik langsung sepanjang 6 hari bercuti di Thailand. Yang Ann faham, SWNexlo ni memang mampu mengurangkan selera makan. So Ann takdelah craving for food all the time. Dalam masa yang sama, Ann banyak berjalan juga masa dekat sana, so sedikit sebanyak membantu lah lagi walaupun selalu makan dan minum yang manis. Tambahan, hari² akan membuang. Bila masuk je toilet terus lawas. Tapi perut tak sakit tau.. Susah nak explain, you guys should try by yourself.

Cuma salah Ann, sepanjang di Thailand, Ann asyik langgar pantang.. Kat Thailand pulak kan, memang memanjang menghadap susu, thai tea (sumber kaffein), ice cream kelapa & air kelapa lah jawabnya. Ni dah tak jadi berpantang, dia jadi pantang tengok. Huhuhu.. Tak teringat langsung pun.. Tapi tulah, apa-apa pun bila jenis badan cepat naik tu, berat maintain pun dah syukur sangat. Kalau tak guna SWNexlo ni, Ann memang bajet akan naik paling kurang pun 3-4kg jugak.

Hari ke 7 penggunaan. Lebih bertenaga dan kurang letih.

kurus menawan

Balik je Malaysia terus start jaga betul-betul. Rasa rugi dah terbuang 7 hari. Yang pantang , tak disentuh. Air make sure cukup 3 liter Ann minum. Eh, hari ke 2 balik tu je dah turun 2kg! Alhamdulillah. Walaupun tak banyak sangat turun dalam tempoh keseluruhan 9 hari, tapi Ann dah cukup happy dah sebab sekurang-kurangnya berat tak naik semasa travel. WAJIB tau naik everytime travel haha..

Bab kulit pulak, honestly Ann tak perasan perubahan yang banyak, sebabnya Ann kerap main panas di Thailand. Asyik berjemur je. Siap sunblock tumpah lagi dalam bag so memang tak pakai lah.. Nak main beli je kat sana, kulit Ann jenis sensitif bukan boleh sebarang guna.

Bezanya, selama ni kalau berjemur seharian je pun bawah panas terik Ann dah boleh jadi Dayang Senandung ku Intan, tapi kalini sikit je sunburn nya. Tak obvious pun ‘belang’, dekat muka.. Padahal memang sepanjang 6 hari tu asyik kena panas, sebab travel backpack style kan.

Lagi satu, adalah hari yang Ann letih sangat balik bilik terus tertidur dengan mekap. Tapi Alhamdulillah, jerawat tak naik pun.. Kalau tak, mau berjoget jerawat-jerawat tu kat muka. Ann yakin ni berkemungkinan besar effect dari pengambilan SWNexlo.

Btw make sure ya PANTANG kafein, alkohol, susu & air kelapa kerana ia akan meneutralkan kesan SWNexlo untuk hasil yang lebih optimum. Nanti menyesal pula macam Ann. Tu pun mujur masih ada effect. Tapi kalau tengok testimoni orang lain, ada yang berjaya turun 10kg walaupun cuma selepas 6 hari penggunaan. Best kan?

Cara Pengambilan

Satu botol mengandungi 15 sachet utk 15 hari. Sehari satu sachet je.
Bancuh dengan air suam 150-170ml sebelum sarapan atau sebelum tidur. Ann biasa bancuh dengan air kosong je. Tp lama sikit lah nak kacau kasi dia sebati.. Atau lagi senang, bancuh je dalam shaker. Shake shake dan siap! Lagi sedap dengan buih² tu rasa macam Milo tarik dah. Hehe

SWNEXLO NI LULUS KKM KE TIDAK??

Of course LULUS..
Boleh check NO RUJ KKM : 130618/06/106 dibawah pengkelasan makanan.

kurus menawan

Jadi kepada yang berminat, apa tunggu lagi? Dapatkan SWNexlo dengan agent yang sah. Untuk maklumat lebih lanjut, sila rujuk:

Instagram: slimmewhite_hq
Facebook: SW Dual Effect Malaysia

Website: www.slimmewhitehq.my

Ann pun ada berbaki lagi 6 sachet ni. So 6 hari lagi. Moga² banyak lah lagi yang turun haha.

Selamat mencuba guys! ❤️

Tags:

11 thoughts on “Mudahnya Kurus dan Menawan dengan Slimmewhite SWNexlo”

  1. ai says:

    Mari lah kurus beramai-ramai.

  2. Dura Norell says:

    Memang sensitip bab kuruskan badan ni.. hihi
    Dura Norell recently posted…Penangan harga promosi barang basah 88sen di ST Rosyam Mart!My Profile

  3. wah nak kurus gak ni.. nafsu makan lisa tkleh di control ni haha

    lisa nurulain recently posted…Susu Fernleaf UHT Kaya Nutrisi dan Lazat !My Profile

  4. azni says:

    alamak.. nak pantang kopi yang payah ni

  5. mas saari says:

    Boleh kawal selera makan tu yang bagus.

  6. Rajimon says:

    Belanja ai satu sis, hehehehe

  7. namapun dah sedap, rasanya mesti sedap jugak kan

  8. Nadia Johari says:

    Wah nampak sedap air dia..tapi syg ibu menyusu tak boleh minum

  9. Huda says:

    Wah..makin comey la eika..maintain kurus kay..hehe

  10. mummu says:

    wah makin cantik la ann 🤔 insecure pula hahha

  11. YB Shehan says:

    nak hilangkan buncit hehehe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

%d bloggers like this: