Menu

Tempat Makan Best di Putrajaya: Restoran Sana Sini

0 Comment


Restoran Sana Sini. Konsep yang unik. Sambil makan, sambil main. Yang paling terhibur of course lah bebudak kan?

restoran menarik putrajaya

Bertempat di dalam D’Pulze Shopping Centre, Restoran Sana Sini mempamerkan interior yang menarik, ruamg yang lapang dan selesa serta ada dedicated ruang untuk bermain.

restoran menarik putrajaya

Yang paling menarik, disediakan juga eat all you can ice cream & popcorn secara percuma. Habis je pihak restoran akan refill. Hehe

Makanan yang kami order, menarik tak?

Nasi goreng nenas.. Awumm presentation memang menarik. Letak dalam buah nenas.. Hehe

Chicken wings

So, ni antara menu dan harga yang disenaraikan:

restoran menarik putrajaya

Jadi tema Restoran Sana Sini ni sangat sesuai terutamanya bagi yang berkeluarga. Anak-anak gembira main, ibu ayah pula makan dengan tenang! Hehe selamat mencuba!

Tags: , , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

%d bloggers like this: