Menu

Best Western I-City Shah Alam: Ramadhan Buffet 2019 Berkonsepkan Aladdin and the Malaysian Tressure

0 Comments


Haa.. Mula dahh ‘serangan’ preview Ramadhan Buffet untuk 2019 ni.. So, untuk pembukaan, kita mulakan dengan The View Cafe, Best Western i-City, Shah Alam.

“Teringin nak makan sedap-sedap masa berbuka puasa nanti?”

Best Western, i-City Shah Alam

Di Best Western adalah antara pilihan terbaik yang korang boleh pergi. Lebih dari 160 jenis hidangan tau nanti termasuk appetizer, sup, menu utama dan pencuci mulut.

Menu Yang dihidangkan di Best Western

Appetizer & Salad

Best Western
Best Western
Best Western
Best Western
Best Western
Best Western

Menu Utama

Antara menu utama yang dihidangkan di Best Western.. Adaa rendang ayam, ketam masak lemak nenas, rendang daging minang, pajeri terung, bamboo clam, kentang masak rosemary, ikan lemak merah, ayam bakar dengan sos cili pedas, labu lemak udang kering, sotong goreng berempah, ikan masak asam pedas, daging salai masak lemak dan banyakk lagi..

Dah try dah.. Bagi Ann, tiga menu ni memang onz habis!

Best Western
  • Kambing mongolian
  • Kambing masak tomato
  • Ikan stim syle teochew

Dessert Section!

Pheww.. Macam-macam jenis ada dihidangkan di Best Western ni..

Best Western
Best Western
Best Western

Kuih melayu..

Best Western
Best Western

Siap chocolate fountain lagi.. Berbaloi ni korbankan diet haha..

Best Western
Best Western

Beraneka Buah-Buahan

Best Western
Best Western
Best Western

Durian Pun Ada!

Ambil seulas je.. Diet lah katakan.. Hiks!

Best Western

Gerai lain yang ada (Outdoor)

Ha, ambil jelah nak makan apa.. Tengok gambar ni pun dah teringat baik.. kecur rasa..

Pemandangan yang menarik di The View Cafe, Best Western

Seperti namanya, view nya pun of course mengancam, walaupun cuma di Tingkat 5. Jangan main-main tau. Malam lagi lawa, dengan lampu-lampu. Depan tu funfair pulak.. Haih memang santapan mata betul lah

Best Western
Best Western
Best Western
Best Western
Best Western

Harga

Best kan?
Harga Aladdin & The Malaysian Tressures Ramadhan Buffet
Dewasa: MYR 119
Kanak-kanak / Warga Emas: MYR 69

Harga Tempahan Awal (Early Birds)

Tempahan awal bermula 13 Mac hingga 30 April 2019 akan mendapat harga istimewa iaitu hanya MYR 99 / pax sahaja untuk dewasa. Lagi istimewa, tempahan 9 pax dewasa, akan mendapat 1 pax percuma.

Tempahan

Buffet Ramadhan di Best Western I-City akan bermula pada 6 Mei hingga 3 June 2019.
Untuk tempahan, sila hubungi
03-5521 9000 atau emelkan pada enquiry@bestwestern-icity.my

Untuk tempahan berkumpulan pula, boleh emelkan pada sales@bestwestern-icity.my

Best Western i-City Shah Alam

A-GF-01, No. 6, Persiaran Multimedia, CityPark, i-City, 4000 Shah Alam, Selangor

Instagram
www.instagram.com/bwicity

Selamat menjamu selera!

Senarai Menu

Baca: Noraniza Idris Bakal Gegar Malaysia & Singapura

Tags: , , ,

1 thought on “Best Western I-City Shah Alam: Ramadhan Buffet 2019 Berkonsepkan Aladdin and the Malaysian Tressure”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge