Suchi Facial Cleanser dengan Aqua Cacteen Sah Digunakan Ketika Ihram!

Selalu sangat kan kita dengar setiap kali orang pergi mengerjakan umrah atau haji, atau mungkin kita sendiri yang akan mengalami kulit kering sampai menggelupas tu.. Yelah, cuaca di sana panas dan kering.. Tak sama macam cuaca di Malaysia. Tapi jangan risau, Ann ada penyelesaiannya, dengan Suchi Facial Cleanser! Suchi Facial Cleanser Suchi Facial Cleanser mengandungi …

Surprise Happy Meal: Edisi Terhad Hanya di McDonald’s Malaysia!

Surprise Happy Meal: Keterujaan dalam Kotak Misteri! Guys! Bermula 28 November 2019 ni, semua peminat mainan Happy Meal wajib ke McDonald’s yang berdekatan sebab mereka akan melancarkan Surprise Happy Meal! Surprise Happy Meal ni akan menampilkan koleksi-koleksi mainan Happy Meal paling popular dan ikonik sejak 40 tahun yang lalu! Happy Meal Sudah 40 Tahun! Ann …

Cara Penjagaan Sukulen

Cara Penjagaan Sukulen/Kaktus Yang Betul Dengan Cuaca Malaysia

CARA PENJAGAAN SUKULEN Haa.. Ann tengok sejak belakangan ni macam musim pulak semua orang mula menjaga sukulen atau dalam bahasa Inggerisnya “succulent plants”.. Yelah, dengan rupa yang menarik, dan cara penjagaan sukulen yang mudah, dah tentu menjadi pilihan orang ramai kan? APA ITU TUMBUHAN SUKULEN? Ok, sebelum kita pergi jauh lagi tentang cara penjagaan sukulen, …

Dutch Lady Malaysia Edar 50,000 Sarapan Percuma!

Dutch Lady Malaysia Edar 50,000 Sarapan Percuma! Pengambilan sarapan pagi sangatlah penting kerana ia adalah hidangan pertama yang akan memastikan badan memperoleh nutrien dan tenaga yang mencukupi sepanjang hari. Sebab itulah Dutch Lady Malaysia dengan kerjasama Kellog’s Malaysia memberikan sarapan percuma! So pagi tadi Ann salah seorang dari 50,000 rakyat Malaysia yang bertuah menerima sarapan …