Beauty

Pengalaman Rawatan Skin/Chemical Peel di Premier Clinic

Assalamualaikum & hi semua! Siapa dekat sini banyak masalah kulit, atau mungkin “spare tire” berlapis-lapis di bahagian badan? Korang pernah buat apa-apa rawatan kecantikan tak dekat sini? Klinik apa korang pergi? Banyak pulak dah kan soalan dia.. Sebab yang sebenarnya Ann excited nak share tentang satu klinik yang Ann pegi baru² ni untuk rawatan kulit …

MelloWhite – Kulit Cantik dalam 7 hari!

Assalamualaikum & Hi chuols! Semua sihat tak? Petang ni Ann hajat nak jogging, sebab rasa macam nampak “penampakan” lemak-lemak baru je kat badan ni hahaha! Tapi masalahnya hujan macam takmau berhenti je, so Ann decided untuk bercerita tentang product #MelloWhite. Dengan tagline ” Kulit lebih anjal, cerah dan berseri dalam masa 7 hari”, MelloWhite bertindak …