Beauty

Kedai Spec Viral Terlajak Murah Sungei Wang | Eye Pro Vision

Sejak akhir-akhir ni Ann perasan hari-hari rasa sakit kepala.. Berdenyut-denyut! Almaklumlah, hari-hari menghadap laptop sebab tengah duk usaha nak habiskan Master journey Ann ni yang dah lama tertangguh. Dah siapkan thesis, viva pulak menanti.. Ended up, bukak spec, tidur. Penyelesaian mudah, tapi sampai bila? Ann fikir mungkin ada masalah dengan mata ke kan.. So Ann …

Cara-cara Menghilangkan Gelap di Bahagian Intim

Ann pasti, ramai di luar sana yang memiliki kawasan intim yang gelap sedikit berbanding kawasan lain. Kalau bukan kawasan intim pun, di bahagian celah peha disebabkan pergeselan antara dua peha atau kesan daripada memakai seluar yang ketat. Sumber: Google Siapa yang miliki masalah ni, mesti rasa kurang berkeyakinan kan, lebih-lebih lagi yang sudah berumahtangga. Tapi …

The Unboxing of Peek-A-Box

Habis sesi bersama Puan Azie bagi bengkel personaliti & kecantikan tempoh hari yang diadakan oleh @kelabbloggerbenashaari di Pusat Pelancongan Malaysia (MaTic) , sesi disambung pula bersama Puan Shuhada Alauddin, selaku founder Peek-A-Box. Baca: kenali personaliti diri dan tatacara pemakaian Apa itu Peek-A-Box? Selalu guna tak “peek a boo!” masa main aumm cak-cak time kecik² dulu? …

Radian: Filem Pembersih Muka

Seperti yang kita semua sedia maklum, antara masalah kulit yang seringkali dihadapi tak kira lelaki ataupun perempuan adalah seperti jerawat, bintik hitam (blackheads), liang pori yang besar/terbuka, kulit kering, kasar, berkedut, pigmentasi, jeragat, serta iritasi atau alahan pada kulit. Penat tak bila hari-hari tengok cermin tapi rasa macam tak ada solusi pun bagi masalah ni? …