Welcome Mome!

Assalamualaikum semua ! Monday blues chuols? lolss Monday kalini special sikit. Sikit pun tak rasa stress, even sangat2 excited nak pegi campus hahaha kenapa? Sebab…. tazabarrrr nak tunggu kemunculan Mome! Mome tu apa? Nahh, belanja sikit gambar Mome. So, introducing Mome, my new partner a.k.a partner in crime lol! Alkisahnya cemana boleh "terdapat" Mome ni, …

Durian #Kendurian 2017 Part 1

Misi mencari durian buffet #makansampaimuntah buat masa sekarang masih belum terlaksana 😌😌 takpelah, belum rezeki kot nak repeat kejadian makan durian sampai setahun takmau durian dah hahaha 😂😂 So, takde buffet pun, kalau dah hantu durian tu hantu jugak la kan. Setakat ni, baru 4 kali dah makan durian,dalam masa 6 harihahahaha 😳😳  So, First, durian …

May Lady Bug ❤

180519XX – 18052017 | Thank you for all the birthday wishes, the presents, the celebrations, the time spent, and the du’a from all of you. Semoga doa yang baik² itu keatas kalian juga. I tried my best replying to all & sangat menghargai ingatan from you guys. Pada yang sanggup bersengkang mata tunggu 12am utk wish …