Resepi Tomyam Survival

Disebabkan semalam terluka hati beli tomyam kat tempat peberet tapi dapat haiwan-haiwan dalam kadaran cebisan, semalam nekad pegi beli barang sampai terkantoi pilih udang sambil cabut kepala sebelum diplastikkan udang-udang itu. Dengan peralatan yang tak mencukupi (potong bawang pakai gunting), apa ada hal, kata hidup dalam hutan pun boleh survive kan. Berbekalkan rencah tomyam yang …

Kahwin di Taman Warisan Putrajaya?

Assalamualaikumm semuaa! Pasti ada yang tertanya-tanya "Serius lah kahwin dekat Taman Warisan ni?" Yaaa, Ann super serious ni tau! Felda D’saji berkolaborasi bersama Taman Warisan Pertanian Putrajaya menyediakan package yang sempurna untuk perkahwinan impian anda! Di sini Ann nak cerita, sesudah lawatan di dusun Taman Warisan tempoh hari, kami disajikan dengan menu makan tengahari yang …

MelloWhite – Kulit Cantik dalam 7 hari!

Assalamualaikum & Hi chuols! Semua sihat tak? Petang ni Ann hajat nak jogging, sebab rasa macam nampak “penampakan” lemak-lemak baru je kat badan ni hahaha! Tapi masalahnya hujan macam takmau berhenti je, so Ann decided untuk bercerita tentang product #MelloWhite. Dengan tagline ” Kulit lebih anjal, cerah dan berseri dalam masa 7 hari”, MelloWhite bertindak …