Menu

Category: Food

Review: Nasi Bamboo/Buluh Rendangan Cherry

10 Comments

Assalamualaikumm & Hii semuaaa. Salam Awal Muharram. Semoga tahun nie lebih baik lagi dari tahun-tahun sebelum nie. Hehe jadi harini Ann nak review tentang satu kedai makan ni di Kempas Baru Johor. Ann ke Johor minggu ni sebab Ann ada poster competition di UTM Skudai. Kalau ada yang tertanya-tanya so macam mana, jawapannya, Ann kalah […]

Review: Cendol Kg. Baru Sedap Meletopsss

11 Comments

Assalamualaikummm & Hi Semuaaaaa! Disebabkan esok ada presentation progress utk Master Study Ann, tetiber datanglah angin kemalasan yang amat sangat bila tengah² buat slides ni kan. Almaklum, nak cari idea utk letak dalam slides ni memang melemahkan segala urat² dan saraf² semua 😂 Secara tak sengaja lah Ann terbuka gallery kat phone, dan tak sengaja […]

Review: Kedai Mee Cina Salam Noodles (Halal Cinese Food)

15 Comments

Nak cerita, disebabkan semalam birthday mak, so kita ni dah tergedik² nak balik rumah, padahal Isnin baru je balik campus lol. Pagi² pukul 7 dah call mak. Yeayy jadilah orang pertama yang wish hahaha dapat tahu pula, abang ambil cuti sebab birthday mak. Nak bawak mak gi jalan katanya. Lagilah termenggeletis hati ni membuak² nak […]