Menu

Review: Kedai Mee Cina Salam Noodles (Halal Cinese Food)

15 Comments

Nak cerita, disebabkan semalam birthday mak, so kita ni dah tergedik² nak balik rumah, padahal Isnin baru je balik campus lol. Pagi² pukul 7 dah call mak. Yeayy jadilah orang pertama yang wish hahaha dapat tahu pula, abang ambil cuti sebab birthday mak. Nak bawak mak gi jalan katanya. Lagilah termenggeletis hati ni membuak² nak […]

Dah nak rayaaa dahhh!

15 Comments

Haha yesss. Harini Jumaat, lusa raya. But kita still stuck dekat university, ambil sample. Haha sabor jela hati ! 😂  Tepung, gula, dsb duk nunggu je nak "dijadikan" kuih raya dekat rumah tu. Haha bertabahlah 😌 harap2 mak dah sesiap lah masak nenas buat jem. Satu family kata "Ka, tahun ni takpayah lah buat kuih. […]

Durian #Kendurian 2017 Part 1

13 Comments

Misi mencari durian buffet #makansampaimuntah buat masa sekarang masih belum terlaksana 😌😌 takpelah, belum rezeki kot nak repeat kejadian makan durian sampai setahun takmau durian dah hahaha 😂😂 So, takde buffet pun, kalau dah hantu durian tu hantu jugak la kan. Setakat ni, baru 4 kali dah makan durian,dalam masa 6 harihahahaha 😳😳  So, First, durian […]

May Lady Bug ❤

0 Comment

180519XX – 18052017 | Thank you for all the birthday wishes, the presents, the celebrations, the time spent, and the du’a from all of you. Semoga doa yang baik² itu keatas kalian juga. I tried my best replying to all & sangat menghargai ingatan from you guys. Pada yang sanggup bersengkang mata tunggu 12am utk wish […]

Gunung Liang East [1933 M / 6342 ft] & Gunung Liang West [1933 M / 6342 ft]

15 Comments

Terjah trip orang lagi, and yeah i survived! Hahaha and the longest daypack trip setakat ni. Dekat 22 jam dalam hutan, kalah yong belar daypack hm hm 😌😌 super thanks to makhluk yang sabar bersabar sweep kita even mahkluk tu kind of menyakitkn hati jgk la bila kita letih nk rehat kejap dia tepuk2 beg suh jalan […]